Dr. Stravinsky

COCTELERIA ARTESANA

HORARI

DILLUNS
17:00 – 2:00
DIMARTS
17:00 – 2:00
DIMECRES
17:00 – 2:00
DIJOUS
17:00 – 2:00
DIVENDRES
12:30 – 3:00
DISSABTE
12:30 – 3:00
DIUMENGE
12:30 – 2:00

A mig camí entre un bar i un laboratori del s.XIX, Dr. Stravinsky és laposta més contracultural del panorama cocteler a Barcelona. Allunyant-se de l’espectacle de focs permanent i dexperiències ostentoses trobem un espai que aposta fermament per la filosofia del Do it Yourself”, i és que internament es desenvolupen els destil·lats que shi serveixen.

 

A través de tècniques clàssiques com el fat wash, la cocció al buit a baixa temperatura, el cold brew o la maceració entre molts altres, s’experimenta amb gustos i textures úniques a Barcelona.

 

Una barra heredada d’una antic colmado presideix l’espai principal, al que acompanyen una sala plena de pots amb espècies en formol, i una segona sala amb un circuit de probetes amb líquid en constant moviment.

 

Perde’t pel Born i troba el Cosmos de Dr. Stravinsky.

Confiteria

CARTA

Aquí podràs trobar la nostra carta actualitzada.

RODATGES

LLOGUER PER A RODATGES

Sol·licita informació per a tarifes.

ESDEVENIMENTS

LLOGUER PER A ESDEVENIMENTS

Tanca tot l’espai pel teu esdeveniment privat.

Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria

Un lloc on la seva principal pretensió és elaborar els seus propis destil·lats i fermentats, a partir de plantes medicinals que fermenten en vi, en aquest mateix espai, i amb les quals aconsegueixen sabors i sensacions úniques.

CC MAGAZINE

Confiteria
Confiteria

Dr. Stravinsky és molt més que una cocteleria, és un ens viu que palpita a través dels flascons, tubs i aparells alquímics que el solquen.

OSCAR BROC, EL PERIÓDICO

Confiteria
Confiteria