Dos amics de la infància i un objectiu compartit, la supervivència dels bars amb més història de Barcelona. Aquesta va ser la voluntat d’Enric Rebordosa i Lito Baldovinos quan per allà 2014 van decidir apostar per La Confiteria, un local modernista de 1912 convertit avui en una cocteleria clàssica, i que va esdevenir el tret de sortida d’una aventura majúscula a la que encara li queden molts episodis per concloure.
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria
Confiteria

Ens apassionen els locals amb ànima, amb pàtina, amb barres que han escoltat històries de generacions i generacions, però que encara tenen molt a oferir, i treballem per revaloritzar el patrimoni històric de la ciutat en uns anys de pèrdua d’identitat i d’autenticitat. La Confiteria, Bar Muy Buenas, Cèntric, Betlem i Cafè del Centre són els estandarts d’aquest tipus de locals, essent distingits per l’Ajuntament de Barcelona com a Establiments Emblemàtics de la ciutat.

 

També ens diverteix obrir bars, restaurants i cocteleries dotant-los d’identitat pròpia, creant nous conceptes i que acabin esdevenint marques associades a la ciutat que els acull, sempre en armonia i coherència amb l’entorn que els envolta i que habiten.

 

Treballem de manera eficient i sostenible amb productes de Km0 i apostant per criteris que ens ajudin a mantenir cada projecte dins de la seva singularitat, i això ens ha permès situar a diversos locals a l’aparador internacional, com ara la cocteleria Paradiso, número 1 de la llista dels World’s 50 Best Bars 2022, Dr. Stravinsky que va entrar-hi l’any 2019 en el número 25, o Monk, que s’ha endut el premi a Millor Obertura 2022 per World Class Competition.

 

Actualment Grup Confiteria està format per 15 locals: La Confiteria, El Maravillas, Paradiso, Dr. Stravinsky, Bolero Bar, Bar Muy Buenas, Mudanzas, Michigan, Balius, Cafè del Centre, Betlem, Bodega Molina, Cèntric, Macba Bar i Monk.